Wat zijn de ervaringen van anderen?

Je hebt een heel rustige stem. Dat maakt dat ik makkelijk met je mee kan. Ik geniet van de natuur en word rustiger. Het werkt!

A., B&R

Marcella heeft mij geholpen om weer rust te krijgen in mijn leven. Zoveel vragen dat ik niet wist waar te beginnen. Door te luisteren,  verhelderende vragen te stellen en advies te geven kon ik weer verder

H., P

Samen met Marcella heb ik een paar mooie en nuttige wandelingen gemaakt. Ik kwam bij haar met vragen als: Welke richting wil ik op in mijn loopbaan? En hoe zet ik mijzelf zelfverzekerder neer? Door middel van diverse oefeningen gerelateerd aan de natuur werd dit steeds duidelijker. Ik vond het erg prettig dat ze mij met behulp van de natuur hierover liet nadenken. Het zorgde ervoor dat ik mij open opstelde. Door de juiste vragen te stellen heeft ze me regelmatig hard aan het denken gezet en mij geholpen mijn gedachten op een rijtje te krijgen. Hierdoor heb ik ook geleerd hoe ik om kan gaan met situaties die ik moeilijk vind. Tijdens dit traject heeft ze me er altijd aan herinnerd dat het goed is om uit te gaan van mijn eigen kracht en om positief te denken. Een herinnering die ik goed kon gebruiken. Ik ben blij dat Marcella op mijn pad is gekomen en ik nu met een positieve houding op mijn doel af kan gaan. 

T., M


"Het werkt! Ik voel me rustiger."