Over mij

Ik ben bioloog en (wandel)coach.

Als tiener koos ik voor een studie Biologie aan de Universiteit Leiden omdat ik het heerlijk vond om buiten te zijn en me te verwonderen over de natuur. Na mijn studie heb ik voedings-gerelateerd onderzoek gedaan aan de Universiteit Maastricht. In 2001 ben ik gepromoveerd tot Doctor in de Geneeskunde. Daarna heb ik een aantal jaar gewerkt als programmasecretaris en later programmacoördinator. Vanaf 2009 had ik een leidinggevende functie en ontdekte ik dat mijn kracht ligt in het coachen en inspireren van mensen.

De opleiding tot Wandelcoach bij Het Coach Bureau bracht me waar ik zijn wil. Buiten. Op pad met mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Mensen die in een vicieuze cirkel van gedoe terecht gekomen zijn. Het loopt thuis niet lekker, het loopt op het werk niet lekker. Met Gezin zonder Stress en met Werken zonder Stress wil ik vaders en moeders die hier uit willen ondersteunen, zodat ze weer lekker in hun vel zitten, kunnen presteren op het werk en een fijne ouder kunnen zijn.

Ik ben naast coach ook moeder van twee meiden en een jongen, een tiener en twee basisschoolkinderen. Een van de kinderen is stress-gevoelig. Ik ken de theorie... en de praktijk!

Enthousiasme delen